Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de brioche
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- harina para espolvear
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
- 1 huevo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Brioche
8h
Baguette
3h 45min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Trenzas de avellana
1h 45min
Panecillos de San Ignacio
25h
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40 min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Hojaldre rápido
2h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Pan básico
3h 45min