Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de brioche
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- harina para espolvear
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
- 1 huevo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 Std. 30 Min
Brioche
8 godz.
Baguette
3 Std. 45 Min
Hojaldre rápido
2 Std.
Crêpes soufflés
1小时
Caracolas de canela
2 Std.
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6sa 40 dk
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Pan básico
3 Std. 45 Min