Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de levadura hojaldrada
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de azúcar
- 320 g de agua fría del frigorífico
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla fría
Formado de caracolas con frutos secos
- 250 g de crema pastelera
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 1 huevo batido para pintar
- Besin Değeri
- şuna göre 24 unidades
- Kalori
- 20328 kJ / 4872 kcal
- Protein
- 85.7 g
- Karbonhidrat
- 541 g
- Yağ
- 262.3 g
- Lif
- 30.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trenzas de avellana
1h 45min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Crema pastelera
10 Min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Cremadillos
3h 50min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Tarta Dobos
2h 40min
Caracolas de canela
2h
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.