Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 200 g de avellanas crudas
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de canela molida
Masa
- 220 g de leche
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- harina
- 150 g de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)
Glaseado
- 80 g de azúcar glas
- 15 g de agua
-
1
cucharada de zumo de limón
veya 1 cucharada de ron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastas de avellanas
1 godz. 45 min
Pan de molde de piquillos
2sa
Bartolos
40min
Galletas Springerle
10 Std.
Melindres (Galicia)
1 godz.
Lazos de brioche y hojaldre
4sa 20 dk
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Napolitanas de crema
4h 45min
Suizos
2sa 30 dk
Xuxos de crema
1h 30min
Caracolas de canela
2sa
Marquesas
30 min