Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Mousse de fraises et framboises
20 dk
Mousse citron vert-basilic
2sa 30 dk
Mousse de kiwi
2h 15min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Mousse à l'abricot
2sa
Petites mousses Passion
4 Std. 25 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Mousse à l'abricot
3 godz. 30 min