Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Carrés gourmands aux abricots
3h
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Mousse à l'abricot
3 godz. 30 min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3 godz. 30 min
Mousse de fraise
4hod. 15min
Mousse aux pommes
40 min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Tiramisu framboises-fraises
3h