Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2542 kJ / 611 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 37 g
Alternatif tarifler
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Ragoût de langouste
1h 35min
Estouffat toulousain
2h
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Navarin d'agneau
1h 15min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Osso-buco
1h 20min