Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
- 400 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 100 g de blanc de poireau
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de stilton, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- brins de persil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1075 kJ / 258 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de fenouil
30min
Soupe de laitue
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Crème de chou-fleur
30min
Potage Saint-Germain
45min
Potage au poireau
30min