Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'échalote
- 15 g de beurre demi-sel
- 900 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 400 g de lait de coco
- 400 g d'eau
- 1 pincée de fleur de sel
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés et ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1214 kJ / 293 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Velouté de fenouil
30 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté de fenouil
50 min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min