![Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60499D44-818C-49E6-9FB2-ECF385C65BD0/Derivates/FAD04285-C4E2-486B-8B0A-90F5C20D3247.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de melon
10p
Guacamole de petits pois
20p
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 godz. 30 min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20p
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 Std. 10 Min
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min
Velouté de châtaigne
35 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho indien
2h