Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 179 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 dk
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 dk
Sauce Béarnaise
40 dk
Vitello Tonnato
48 Std.
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 Min
Makrelen-Tapenade
10 dk
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 dk
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 dk
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Sauce Tatare
15min