Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 179 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Tomaten-Cocktail
30 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min