Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Putello Tonnato
4h
Rosmarin-Heidesand
4h
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Caponata-Crostini
4 godz. 40 min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 Min
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1 Std. 25 Min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min
Fatayer mit Käse und Minze
1 Std. 5 Min
Libanesisches Fladenbrot
3 godz. 20 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min