Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 80 g Quark
- 1 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g Sahne
- 50 g Ziegenfrischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 6 Feigen, geviertelt
- 24 Scheiben Chorizo (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1459 kJ / 349 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3h
Fondue Chinoise
2hod. 40min
Provenzalische Tarte
1h 15min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2hod.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Apfel-Trifle mit Zimt-Crunch
3 Std. 25 Min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1ωρ. 30 λεπτ.
Tarte provençale
1ωρ. 40 λεπτ.