Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2267 kJ / 540 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Coq au vin
2 Std.
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 dk
Curryhuhn
2 Std. 40 Min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min