Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2267 kJ / 540 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Graved Lachs
48 Std.
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26h
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Irish Stew
1 Std. 30 Min