Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roastbeef
- 500 g Wasser
- 800 g Roastbeef, zimmertemperiert
- 1 TL Salz
- 3 EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 1 Bund Thymian
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
Remoulade
- 250 g Öl
- 100 g Milch
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Gewürzgurken, halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
- 80 g Apfel, in Stücken
- 2 Eier, hart gekocht
Fertigstellung
- 3 Römersalatherzen, in Blätter geteilt
- 20 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2179 kJ / 521 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1134 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Remoulade
10min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Porreesalat
2h 15min
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1u. 15min
Sauce Hollandaise
15min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min