Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Kreolischer Fisch
35 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Rinderschmortopf
1 godz. 20 min
Zitronen-Hähnchen
50min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1sa 15 dk
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min