Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderschmortopf
1h 20min
Boeuf Bourguignon
9h 30 min.
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Rinderschmortopf
1h 55min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15 phút
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 phút
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15 phút
Rindfleischstew
1h 40min