Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 400 g Prinzessbohnen
- 10 g Sojasauce
- 2 TL Chiliöl, selbst gemacht, siehe Tipp (isteğe bağlı)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Koriander Chutney
5min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Gerösteter Spargel mit Tahinsauce
45 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Bohnensprossen-Gurken-Salat (豆芽拌小黄瓜)
25 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min