Cihazlar ve Aksesuarlar
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
28.3 g
Kalori
1400 kJ /
336 kcal
Yağ
22.5 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1sa 30 dk
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1sa
Lentil and Chorizo Stew
4sa
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Seafood Rice
1sa 15 dk
Country-style chicken liver fritters
35 dk
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Rabbit stew
1sa
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 dk
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 dk
Brodet (Fish stew)
1sa 15 dk
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26sa 15 dk