Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 10 g Anstellgut (vom Roggensauerteig)
- 190 g Wasser (35-37°C)
- 210 g Roggenmehl Type 960
Quellstück
- 50 g Roggenkörner
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 160 g Wasser
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 5 g frische Germ
- 120 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
-
60
g Roggen-Vollkornmehl
veya Roggenmehl Type 2500 - 240 g Weizen-Vollkornmehl
- 2 ½ TL Salz
- 2 TL Brotgewürz
- 100 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 10544 kJ / 2518 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 463 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 73.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Gewürz-Zwillinge
16 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16h
Buttermilchbrot
18 godz.