Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Zucker
- 80 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 300 g Marillen, entkernt und halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 6 Eier (Größe M)
- 2 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3166 kJ / 756 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 87 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1h 5min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Powidl
8 Std.
Süßer Marillensenf
55min
Zwetschkenröster
1óra 30p
Marillennektar
2 Std.
Orangenpaste
30 Min
Tonkabohnenzucker
5 Min
Marillenröster
30 Min
Nusszwieback
7h 50 min