Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teigboden
- 100 g Zucker
- 350 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Mandeln
- 180 g Butter, in Stücken
- 150 g Zucker
- 40 g Schlagobers
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 4 EL Marillenmarmelade, falls gewünscht mit etwas Rum verrührt
- 200 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 1 TL Kokosfett (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Florentiner mit Mürbteig
1h 20min
Nussecken
4h
Getunkte Haferflockenkekse
2 Std. 10 Min
Brabanter Knöpfe
1 godz. 30 min
Linzer Augen
2 Std. 10 Min
Linzerkipferl
1h 50min
Kokosbusserl
1h 20min
Gedrehter Mandelkranz
2hod. 20min
Apfel-Nuss-Muffins
45 min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min
Husarenkrapferl
1 godz.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min