Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche - 200 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 450 g de salade de Trévise, coupée en lanières
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de fromage taleggio, sans croûte et coupé en morceaux
- 10 - 15 noix décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 891 kJ / 321 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
3j
Pizza aux légumes
2h 5min
Pain aux algues
2 godz. 45 min
Pain aux pistaches
3 godz. 15 min
Roulés pavot-cranberries
2j
Quiche épinard-tomate
1h 45min
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Pizza aux 3 farines
1h 35min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Pain au levain biologique
5j 5 menit