Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de Kamut®
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de graines de lin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 958 kJ / 225.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain au levain biologique
5ωρ. 5 λεπτ.
Pain complet
5 Std.
Pain aux algues
2h 45 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5 Std.
Pain au levain
8 Std.
Pain complet au muesli
4h 5 min
Pain de seigle scandinave
26ωρ.
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3sa