Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Biscuits aux épices et au miel
3 godz. 40 min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia croquante
3h
Petits pains au muesli
1h 40min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25 min
Focaccia aux olives
3h
Pain de seigle scandinave
26h
Pains de seigle plat
1 Std. 30 Min
Risotto de quinoa à la provençale
30 Min
Focaccia au thym
3h