Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine d'épeautre
- 280 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g d'eau
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées grossièrement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1073.8 kJ / 254.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain aux graines
5 Std.
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain viking au sésame
3u. 10min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5 min