Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 25 - 30 g de almendras tostadas sin sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
-
4
lomos de merluza frescos (aprox. 400 g)
veya 4 lomos de merluza congelada (aprox. 400 g) - 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 8 gambones crudos enteros
- 6 - 8 dientes de ajo negro (aprox. 20 g)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 17.7 g
Alternatif tarifler
Rape al oporto
50min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Caldereta de dorada
40min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Crema con rape y gambas
30min
Esqueixada de bacalao
15min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min