Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Kartoffeln klein, mit Schale, quer halbiert (z.B. Drillinge)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 75 g Möhre, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Butter
- 1000 g Wildschweinkeule, ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 100 g roter Portwein
- 300 g Wildfond
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Thymian
- 200 g Schalotten, klein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3189 kJ / 760 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 godz.
Rehragout
1 godz. 15 min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Wildragout
1 godz. 15 min
Rindergulasch mit Starkbier
1 godz. 15 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Garnelen-Eintopf
45min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min