Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Kartoffeln klein, mit Schale, quer halbiert (z.B. Drillinge)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 75 g Möhre, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Butter
- 1000 g Wildschweinkeule, ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 100 g roter Portwein
- 300 g Wildfond
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Thymian
- 200 g Schalotten, klein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3189 kJ / 760 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschweingulasch mit Nudeln
2hod.
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25sa
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1 godz. 40 min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2h 40min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1hod. 30min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1hod. 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Wildragout
1 godz. 15 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Rehragout
1 godz. 15 min