Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Rehragout
1h 15min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Lammragout
1 Std.
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1 Std.
Rinderhüfte mit Gemüse
40 Min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min