Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g rote Zwiebeln, davon 50 g halbiert und 400 g in feinen Ringen (3 mm)
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 120 g Rotwein
- 50 g Apfelsaft
- ¾ TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 800 g Wasser
- 20 g roter Portwein
- 50 g Balsamico, dunkel
- Öl zum Braten
- 1 Roggenbrötchen, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL BBQ-Gewürzmischung
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 4779 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 133 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 11.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Limetten-Maissuppe
40 min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 Min
Rauchige Frischkäse-Bällchen
1 Std. 20 Min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 Min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Kartoffel-Käse-Suppe
30 Min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 min
Arroz Brut
1 godz.
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min