Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g échalote
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
4
artichauts, nettoyés, coupés en tranches, plongés dans une casserole contenant de l’eau et du citron
veya 450 g d'artichauts, surgelés, coupés en tranches - 50 g de petits pois frais ou surgelés
- 100 - 150 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte fait maison - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 350 g de pâte sèche, type fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot penne-poireaux
30 dk
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 dk
Sauce bolognaise
3h 15min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 dk
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto alla milanese
30 dk
Lasagne verdi
1h 15min
Penne all’arrabbiata
20min
Risotto aux bolets et au brie
35 dk
Booster d'immunité
5min
Porridge à la pomme, à la banane et aux dattes
10min
Boulettes sur purée Parmentier
1sa