Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516 kJ / 365 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 Min
Ragoût de légumes
45 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Gemista (2 portions)
2h
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Quiche aux asperges
1 Std.
Lasagne verdi
1h 15 min
Empanada au thon (pâté)
1 Std. 10 Min