Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
veya 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1hod. 50min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min