Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
veya 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 godz. 50 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Auberginen-Schnitzel-Chili
1 godz. 10 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 godz. 10 min