Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
veya 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Auberginen-Schnitzel-Chili
1 Std. 10 Min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Italienisches Gulasch
2h