Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Wasser
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 2 TL Salz
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1388 kJ / 332 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 godz. 40 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50 Min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min