Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL Korianderkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Stücken (3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in Scheiben
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Honig
- 15 g Ketjap Manis
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 10 g Sojasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2793 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Drumsticks in scharfer Tomatensauce mit Kartoffelwedges
1h 10min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35p
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.