Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Kalbseintopf im Brot
6 Std. 30 Min
Forellen des Bischofs
35min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2h 15min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50min