Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1óra 30p
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1 Std. 40 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1h 5min
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1óra 30p
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min