Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ente
- 1 Ente (ca. 1600 g)
- 2 TL Salz
- 2 TL Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Zwiebeln, davon 300 g halbiert, 200 g in Spalten
- 30 g natives Olivenöl
- 180 g Schinkenwürfel
- 200 g Bratwurst, roh, ohne Darm
- 1 Ei
- 80 g Entenleber, in Stücken
- 20 g Paniermehl
- 1 Schwarzer Trüffel aus dem Glas, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Rinderfond
- 2 EL Weinbrand
- 2000 g Wasser
- 3 - 4 reife Tomaten (500-600 g), geschält, in Stücken
- 2 rote Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 2 grüne Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 6 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 100 g Weißwein (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Coq au vin
2 Std.
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2 godz. 45 min
Marinierter Fisch
24 Std.
Champignons mit Hackfleisch
45 Min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 godz. 45 min
Reh im Weißkohlmantel
1h 35min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Fleischbrühe alternativ Geflügel- und Gemüsebrühe
2h 30min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min