Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
veya 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
veya 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollerkoch
2h 50min
Marillennektar
2hod.
Powidl
8h
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Zwetschkenröster
1ωρ. 30 λεπτ.
Ribiselgelee
55min
Wurstknödel
1hod. 20min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Germknödel
1hod.
Eiernockerl
30 λεπτ.