Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
veya 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
veya 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Ribiselgelee
55 Min
Mohnnudeln
1h 30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillennektar
2 Std.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Marillenröster
30min
Hollerkoch
2sa 50 dk
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 godz. 25 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min