Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 250 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 300 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1436 kJ / 342 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35min
Marillen-Limes
25 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Fruchtiger Pfirsichessig
1h
Süßer Marillensenf
55min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 godz. 5 min
Marillenröster
30min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Ribiselgelee
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min