Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 250 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 300 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1436 kJ / 342 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Ribiselgelee
55 Min
Marillen-Limes
25 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 godz.
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillenröster
30 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min