Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g chicken breast fillets, skinless, sliced (5 mm)
- 30 g soy sauce
- 25 g carrots, cut in pieces
- 2 fresh shiitake mushrooms, sliced
- 8 cashew nuts
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 250 g dashi stock, cold
- 15 g mirin
- 2 medium eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 1000 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 lemon, finely grated zest only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 103.5 kJ / 24.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Kung Pao Prawns
45min
Anko Ice Cream
10u. 10min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min