Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
veya 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fiadone
55min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h
Tuiles aux amandes
25 min
Mille-feuille à l'abricot
45 min
Pastilla poulet-poivron rouge
1 Std. 25 Min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50 min
Gratin aux figues
15 min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Eclairs à l'orange
4h 25min
Pithiviers
2h
Tarte à la noix de coco
1 godz.
Croustade aux pommes
50 min