Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30
g di cipolla dorata in quarti
veya 30 g di porro a pezzi - 30 g di burro
- 50 g di Vodka
- 800 g di acqua
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo penne
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 61.2 g
- Yağ
- 19.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Penne all'arrabbiata
20min
Casarecce risottate al limone
30 min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min