Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di vino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia senza pelle, sgranata
- 300 g di acqua
- 160 g di spaghetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2476.9 kJ / 592 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 39.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 738 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pasta tonno e olive
35 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta risottata al pomodoro
40 dk
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 dk
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 dk
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 dk
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min