Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
veya 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 186.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lagane, ceci e vongole
30 min
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Penne al sugo di calamari
40min
Amatriciana con cozze
55 min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Spaghetti alle vongole
4h 40 phút
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Linguine con scampi al limone
20min