Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
veya 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 186.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Amatriciana con cozze
55 Min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min