Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45 min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1hod. 40min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Asiatische Gemüsereispfanne
55min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Nasi goreng
50 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50min
Älplermagronen
30min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min