Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt
veya 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl
veya 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Füllung
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, frisch, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 rote Chili, frisch, scharf, frisch, entkernt
- 20 g Milch, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45min
Züri-Gschnätzlets
50min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Schoggichüechli
45min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Pizza mit Peperoni
1h 55min
Focaccia mit Tomaten
40min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Zitronenroulade
3h
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min