Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
40min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Béchamelsauce
10min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Remoulade
10min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min