Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Remoulade
10 min
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Béarnaise
40min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Lachs-Sahne-Sauce
25 min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 Min