Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Remoulade
10min
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
40min
Béchamelsauce
10min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35min
Salatsauce Sylter Art
48h
Lachs-Sahne-Sauce
25min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min