Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Zabaglione al Prosecco
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Mojo Amarillo
45 min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min
Safran-Aioli
40min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8sa 20 dk
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Parmesancreme
5min