Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Sauce Béarnaise
40 min
Tomaten-Cocktail
30 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min