Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2149.9 kJ / 513.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 64.3 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cannoncini alla crema
3h
Glassa al cioccolato
20min
Crema diplomatica
30min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Crostata al tiramisù
3h 15 phút
Bignè al cioccolato
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min