Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di pasta di pistacchio
Copertura al pistacchio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 cucchiaino di pasta di pistacchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 866.8 kJ / 208.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 12.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1h 10min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Bignè al tiramisù
4h
Bignè al cioccolato
3 godz.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Crema diplomatica
30min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.