Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di pasta di pistacchio
Copertura al pistacchio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 cucchiaino di pasta di pistacchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 866.8 kJ / 208.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 12.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 godz.
Crema mousseline
1 godz.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Crema tartufo
12h 20 min
Crema diplomatica
30 min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Tartufi con cuore al cocco
6 Std. 50 Min
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min