Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Karbonhidrat
- 362.7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 13.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
26h
Panini rosette
23h 20min
Pane alla ricotta
3 Std.
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane barese
6h 15min
Rosette
5h 20min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2h 50min