Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Karbonhidrat
- 362.7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 13.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3u. 30min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4u.
Panini all'olio
3h 10min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Polka (pane francese)
5u.
Il pane di Altamura
4u.
Ciabattine veloci
3h 10min