Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Karbonhidrat
- 362.7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 13.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Rosette
5h 20min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane alla birra
4h 55 min
Polka (pane francese)
5 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Pane pugliese
29hod. 20min