Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna montata
10 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 godz.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Diplomatica
3h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Bignè al cioccolato
3h
Torta Diplomatica
3h
Pasta biscotto
1h
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Crema diplomatica
30min
Crostata morbida al cioccolato
2u. 40min