Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- 3 uova (da 60 g)
- 90 g di zucchero
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di fecola di patate
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Pasta sfoglia
- 135 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 135 g di farina tipo 00
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 70 g di frumina
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 90 g di Alchermes
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1u. 50min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Millefoglie
5u.
Zuppa inglese al forno
3h 25 min
Torta Diplomatica
3hod.
Paris Brest
3h 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Torta foresta nera
3hod.
Crema diplomatica
30min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Bignè con crema pasticcera
3hod.